Καλώς ήρθατε σε μια εκπαίδευση που αξίζει τον κόπο

Ακούσαμε αυτά που ζητήσατε. Χρειάζεστε εκπαίδευση η οποία να προσφέρεται την κατάλληλη στιγμή, να μην διαρκεί υπερβολικά πολύ και να αξίζει τον χρόνο σας. Η απάντησή μας: Η Online Ακαδημία της Franklin Templeton Academy, μια διαδικτυακή πύλη που σας προσφέρει πρόσβαση σε μια ποικιλία εκπαιδευτικών εκδηλώσεων και υλικού.

Κάντε κύλιση προς τα κάτω, για να δείτε τον κατάλογο των διαθέσιμων σεμιναρίων. Όταν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε, μεταβείτε στην Online Ακαδημία της Franklin Templeton για να εγγραφείτε και να ξεκινήσετε άμεσα μια εκπαίδευση που πραγματικά αξίζει τον κόπο.

Τα σεμινάρια της Ακαδημίας Franklin Templeton εντάσσονται σε δύο ευρείες κατηγορίες, καλύπτοντας κάθε πτυχή της επαγγελματικής σας δραστηριότητας.

Επενδυτικές Έννοιες

Αποκτήστε έναν πλούτο πληροφοριών που θα σας βοηθήσουν να εντοπίσετε και να συζητήσετε τους παράγοντες οι οποίοι μπορεί να επηρεάσουν τα επενδυτικά χαρτοφυλάκια των πελατών σας.

Επαγγελματική Ανάπτυξη

Τα σεμινάρια αυτά είναι σχεδιασμένα για να ενισχύσουν τις κοινωνικές, επικοινωνιακές και προσωπικές δεξιότητες που απαιτούνται για την οικοδόμηση και τη διατήρηση των εργασιών σας.

Η επένδυση στη γνώση έχει πάντα την καλύτερη απόδοση.
Βενιαμίν Φραγκλίνος