Υποστήριξη

Στην υποστήριξη παρέχονται γενικές πληροφορίες για τις οποίες υπάρχουν συχνές απορίες. Σκοπός της υποστήριξης δεν είναι να αντικαταστήσει τα στελέχη εξυπηρέτησης όταν έχετε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα με τη χρήση αυτής της διαδικτυακής τοποθεσίας. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να μας καλέσετε ή να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χρησιμοποιώντας τη φόρμα στην ενότητα "Επικοινωνία."

 • Τι είναι το αρχείο PDF?

  To αρχείο PDF (Portable Document Format) είναι ένας τύπος αρχείου που σας επιτρέπει να προβάλλετε και να εκτυπώνετε ένα έγγραφο όπως ακριβώς εμφανίζεται, ακόμα και εάν ο υπολογιστής σας δεν έχει τις γραμματοσειρές ή τα προγράμματα που χρησιμοποιήθηκαν για να δημιουργηθεί το αρχείο αυτό.

  Για να προβάλλετε και να εκτυπώνετε αρχεία PDF, χρειάζεστε το λογισμικό Adobe Acrobat Reader. Το πρόγραμμα περιήγησης στον υπολογιστή σας ενδέχεται να διαθέτει ήδη το λογισμικό αυτό. Εάν όχι, μπορείτε να κάνετε λήψη μιας δωρεάν έκδοσης (11.0 ή νεώτερης) από τη διαδικτυακή τοποθεσία της Adobe.

  Προβολή αρχείων PDF
  Για να προβάλετε ένα αρχείο PDF από τη διαδικτυακή μας τοποθεσία, απλά κάντε κλικ στη σύνδεση του αρχείου αυτού. (Ο υπολογιστής σας αυτόματα θα ξεκινήσει το λογισμικό Adobe Acrobat Reader και το έγγραφο θα ανοίξει. Ανάλογα με το μέγεθος του εγγράφου, αυτό μπορεί να διαρκέσει κάποια δευτερόλεπτα.)

  Για επιλογές όπως η μεγέθυνση για να αυξηθεί το μέγεθος ή να προβληθούν ταυτόχρονα περισσότερες σελίδες, χρησιμοποιήστε τη γραμμή εργαλείων που εμφανίζεται πάνω από το έγγραφο.

  Εκτύπωση αρχείων PDF
  Για να εκτυπώσετε ένα αρχείο PDF, μπορείτε να κάνετε κλικ στο εικονίδιο του εκτυπωτή που υπάρχει στη γραμμή εργαλείων του Adobe Acrobat Reader ή να χρησιμοποιήσετε την εντολή που χρησιμοποιείτε συνήθως από το πληκτρολόγιο. Εάν το εκτυπωμένο έγγραφο έχει προβλήματα, ελέγξτε τον εκτυπωτή σας για να βεβαιωθείτε ότι έχει δυνατότητες εκτύπωσης γραφικών.

  Εκτύπωση αρχείων PDF
  Έχετε προβλήματα με τη λήψη αρχείων PDF?
  Είτε είστε χρήστης Windows είτε Macintosh, η λήψη είναι μια εύκολη διαδικασία με 4 βήματα.

  • Τοποθετήστε το δρομέα πάνω στη σύνδεση του αρχείου PDF.
  • Κάντε κλικ και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο του ποντικιού και επιλέξτε την επιλογή μενού που σας επιτρέπει να κάνετε "αποθήκευση (αρχείου ή προορισμού) ως" (save file/target as). (Χρησιμοποιήστε το δεξί πλήκτρο του ποντικιού εάν χρησιμοποιείτε Windows.)
  • Εισαγάγετε τη θέση όπου θέλετε να αποθηκευτεί το αρχείο.
  • Κάντε κλικ στο ΟΚ.
 • Τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζετε κατά την πρόσβαση στη διαδικτυακή μας τοποθεσία οφείλονται ορισμένες φορές στο πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε ή τις ρυθμίσεις του. Για να βελτιώσετε την προβολή, συνιστάται να διατηρείτε το πρόγραμμα περιήγησης ενημερωμένο.

  Προγράμματα περιήγησης

  Η διαδικτυακή μας τοποθεσία είναι κατασκευασμένη έτσι ώστε να λειτουργεί με τα πιο δημοφιλή προγράμματα περιήγησης, λειτουργεί όμως καλύτερα με τον Internet Explorer 7.0 ή νεώτερη έκδοσή του. Στον παρακάτω πίνακα αναφέρονται οι ελάχιστες απαιτήσεις για την έκδοση του προγράμματος περιήγησης που απαιτεί το λειτουργικό σας σύστημα για να παρουσιάσει σωστά τη διαδικτυακή μας τοποθεσία.

  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις παρακάτω συνδέσεις για να κάνετε λήψη της κατάλληλης έκδοσης του προγράμματος περιήγησης:

  Λήψη του Internet Explorer

  Λειτουργικά συστήματαΠρογράμματα περιήγησης
  Windows
  95, 98, ME, NT 4.0, 2000, XP, Vista, Windows 7
  Συνιστώμενο Microsoft Internet Explorer 7.0 ή νεώτερο Άλλα Firefox 2.0 ή νεώτερο
  Macintosh
  8.5 & νεότερο, 9.x, 10.x
  Συνιστώμενο Microsoft Internet Explorer 7.0 ή νεώτερο Άλλα Firefox 2.0 ή νεώτερο

  Ρυθμίσεις
  Η ταχύτητα της σύνδεσής σας, η μνήμη RAM του υπολογιστή σας και οι ρυθμίσεις της οθόνης σας καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό την προβολή της διαδικτυακής τοποθεσίας.

  Ταχύτητα σύνδεσης
  Εάν η ταχύτητα της σύνδεσής σας είναι αργή, οι σελίδες εμφανίζονται πιο αργά και περιστασιακά δεν είναι τόσο ευκρινείς όσο πρέπει. Κάνοντας κλικ στο κουμπί Ανανέωση ή Επαναφόρτωση (Refresh ή Reload), κάποιες φορές βελτιώνεται αυτό που βλέπετε.

  Οθόνη
  Για την καλύτερη δυνατή προβολή της διαδικτυακής τοποθεσίας απαιτείται οθόνη τουλάχιστον 15 ιντσών με ρύθμιση 256 χρωμάτων. Η βέλτιστη ανάλυση είναι 1024 x 768 pixel.

  Μνήμη RAM
  Συνιστάται μνήμη RAM 64MB, αν και για την προβολή της διαδικτυακής τοποθεσίας αρκούν 32MB.